Velkommen til min lille blogg om alt og ingenting :)

30. okt. 2010

Travelt , travelt :)

Her går det unna i svingene, men håper det roer seg litt snart. Endelig helt ferdig å vaske i gammel huset. Det skal bli godt å ha bare ett hus å konsentrere seg om nå. Siden æ blogga sist har vi hatt 8 årsdag her i huset. Flotte pia mi som er blitt sååååå stor. 


 

I helga er det tromme øving for fullt i lamme en herlig gjeng me damer , det er kanon arti.

Må bare legge ved et bilde av ei nydelig lita pia vi hadde på besøk i dag. Det går så altfor fort , ikke lenge sia Ailo var så liten å vi kunne sitte i RO å kose :) Fant min kjære i denna stillinga når æ kom hjem fra øving.......Tror han savner tida allerede:)



Ønske alle ei kanon fin helg!!!


Koselig hvis dere vil legge igjen et lite spor og forteller hva dere skal finne på i helga :)






22. okt. 2010

Damenes aften!!

I kveld har æ vært på damenes aften på Byggmakker, det var både koselig og morsomt. Foredragsholderen i år var bare helt rå, flirte masse av den dama. Ho sparte ikke på noe :) å de som var der skjønner hva jeg mener.
Må jo åsså fortelle at æ blei den heldige vinneren av et gavekort, blei kjempe glad og overraska før æ bruke aldri å vinne på sånn. Men i dag var det endelig min tur :))




20. okt. 2010

Noen av mine alt for mange prosjekter.

Tenkte å få vist dere noen av mine interiør prosjekter. Det har liksom ikke vært det som har vært den største prioriteringa pga pakking og flytting. Men nå når man begynner med rene vegger og tomme rom så blir det mange prosjekter.
( Om det blir bra er jo en helt annen sak *smile*)

 Dette er en liten prøve på kjøkkenet, har ikke bestemt meg helt om det skal være sånn.



 Har kjøpt en gammel sjenk som æ holde på å pusse opp. Da æ kjøpte den va æ kjempe fornøyd å kunne ikke vente på å få komme igang, men nu har æ plagdes så mye at det går mere i at æ skal ned i kjelleren å male den   h.........vetes sjenken :)))))

skal komme men bilder av flere prosjekt men det var så vanskelig å laste opp bilder i kveld.

 

Endelig på nett

Jippi da var vi koblet på nett igjen. derfor har det ikke vært noe blogging her i gårn :) men i kveld skal det bli oppdatering fra ny huset i notveien!!



 

9. okt. 2010

Fredagskos :)

Idag har vi hatt ny visning av huset vårres igjen....... håper det blir solgt nå snart. Ellers så prøver vi å få pakket litt innimellom alt annet som skjer når man har en sulten og trøtt baby. Føler liksom ikke så mye stress når man ikke har noe tidspunkt man skal være ute av huset......men men til helga kanskje , er det ikke det reklamen sir :)  Syns fredagene er de beste dagene da er det gullrekka på tv og man har ei unnskyldning til å kose seg med god mat. i kveld sto han far for maten, enkelt, greit og ikke minst noe nytt fra taco og det vanlige :)

Syns han var flink, og til sånn mat passa det godt me ei iskald øl......... 

Ønsker alle ei koselig helg.


7. okt. 2010

Syk og svak

Her har det vært veldig lite blogging, ble syk tidligere i uka å har ligget rett ut helt til i dag. Er det ikke typisk når man har masse å gjøre. Vi som skulle begynne å flytte denne uka , men men det er vel bare å brette opp armene i helga å prøve å komme i gang.  Skal prøve å ta litt bilder av ny huset i mårra.








Related Posts with Thumbnails